Home
Sinds 1997 ervaring in de uitvaartverzorging in Flevoland
Balsemen is een alternatief voor het gebruik van een koeling.

U wilt een balseming aanvragen

Het balsemen van een overledene hoeft niet direct na het overlijden te gebeuren. Dit kan, in overleg, op een later moment gebeuren, mits de overleden wel goed gekoeld wordt in de tussen liggende periode. Voor eerst hulp bij een (thuis) overlijden dient u contact op te nemen met uw lokale uitvaartverzorger.

Voor het plannen van een balseming neemt u óf uw uitvaartverzorger telefonisch contact met mij op voor het maken van een afspraak. De overledene dient te worden overgebracht, het vervoer van de overledene kan uw uitvaartverzorging regelen. De kleding die de overledene aan moet krijgen, kunt u het beste meteen mee geven. Denk hierbij aan onder- en bovengoed, behalve schoenen.

Ik verzorg de overledene geheel, dat wil zeggen, gebalsemd, gewassen en gekleed. Daarna kan de overledene terug gebracht worden naar de plaats waar de opbaring zal plaatsvinden, dat kan thuis zijn of in de rouwkamer van een uitvaartcentrum. Het gebruik van een koeling is niet meer noodzakelijk.

De kosten van de balseming zijn EUR350,- incl. btw. excl de gebruikte vloeistoffen (dit gebeurt op basis van nacalculatie). De kosten voor het vervoer worden bepaald door uw uitvaartverzorger.
Jager Overledenenverzorging

  

Telefoonnummer: 06-10896747

E-mail: info@balsemen.com
www: http://www.balsemen.com

  : Volg ons op Twitter

Routebeschrijving: Klik hier voor een routebeschrijving


Informatieaanvraag

Naam * 
 
Contactgegevens
E-mailadres * 
Telefoonnummer * 
Adres * 
Postcode * 
Plaats * 
 
Vragen/Opmerkingen 
Informatieaanvraag
Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te kunnen nemen. U wordt niet toegevoegd aan lijsten voor nieuwsbrieven e.d. Geef wel één van beide velden e-mailadres/telefoonnummer op, anders kunnen we u niet bereiken.

Privacy en AVG
Uw gegevens worden verwerkt in ons aanvragensysteem vanuit een gerechtvaardigd belang. Uiterlijk drie jaar na het afronden van de aanvraag, worden alleen bedrijfsnaam en naam contactpersoon bewaard voor statistische doeleinden. Overige gegevens, zoals e-mailadres, telefoonnummer en adres, worden verwijderd.

© 2023 - Jager Overledenenverzorging | Realisatie: Sybit - Software op Maat